Buitenterrein

Het terrein van Sterrenland is 3 ha groot waarvan 1,5 ha in cultuur is gebracht voor de biologische groententeelt. Er is een groententuin, een kruidentuin, een wilde tuin met vlierbessen, hazelnoten, hoogstamfruitbomen etc. Deze biodiversiteit geeft allerlei hoekjes en plekjes waar het aangenaam vertoeven is. Morgenland is een besloten stukje land dat bestaat uit een stukje bos, een groot weiland waarin een labyrint is gemaaid, een zweethut, een vuurplek en een aardemoeder zitkuil. Een composttoilet en waterpomp zijn daar aanwezig.

Op het terrein staan een schuur voor de dieren en de boerderijwinkel (grote beer) en een gebouw (kleine beer) met een keuken groepsruimte/praktijkruimte.

Allerlei mogelijkheden dus. Het hele terrein ademt een natuurlijke en ontspannen sfeer uit waar met respect met de natuur wordt omgegaan.

Reservering en annulering

Als u gaat huren bij Sterrenland dan vragen wij u € 15,- reserveringskosten over te maken. Mocht uw activiteit niet doorgaan dan blijft dit bedrag voor Sterrenland.

Als u binnen 2 weken voor de geplande datum afzegt dan wordt de helft van de afgesproken huurprijs in rekening gebracht.

Bij afmelden een dag van tevoren of op de dag zelf dan wordt het hele bedrag in rekening gebracht.