Boerderijwinkel Sterrenland

Wekelijks heerlijke verse seizoensgroenten in onze boerderijwinkel

De biologische groenten van Sterrenland zijn elke vrijdag te koop in de boerderijwinkel. De groenten worden ‘s ochtends of de avond ervoor geoogst, dus verser kan eigenlijk niet.

In de winkel liggen biologische groenten van het seizoen en van wat het land op dat moment geeft, natuurlijk ook ouderwetse groenten als schorseneren, kapucijners, pastinaken, aardperen etc. Verder in de winkel vindt u andere producten van Sterrenland zoals kruiden, vers en gedroogd, seizoensfruit, (eetbare) bloemen en eieren.

Droogwaren als koffie, thee, wijn, sap, tomatenpuree, mayonaise, olie, azijn, zout, suiker, bouillon, tamari en nog veel meer zijn er ook. Alles wat u nodig hebt om te kunnen genieten van uw biologisch eten.

Het hele jaar geopend op vrijdag van 11.00-17.00 uur

Beleving

Bij uw bezoek aan de winkel kunt u met eigen ogen zien hoe de groenten op het land groeien en kunt u genieten van de natuurlijke omgeving en sfeer van Sterrenland. Kijkt u dan gerust even bij de dexter koe, kippen of loopt u even  de kruidentuin in om te genieten van alle kleuren en geuren van de kruiden.

Terras

Tijdens winkelopeningstijden kun je dwalen over het terrein op het Sterrenpad, de sfeer proeven en genieten van de natuur. Op het terras ( niet bediend) ben je welkom om een praatje te maken.

De deelnemers van Zorgboerderij Sterrenland heten u van harte welkom!