Boerderijwinkel Sterrenland

Wekelijks heerlijke verse seizoensgroenten in onze boerderijwinkel

De biologische groenten van Sterrenland ( incl. groenten van De Overkant) zijn elke vrijdag te koop in de boerderijwinkel. De groenten worden ‘s ochtends of de avond ervoor geoogst, dus verser kan eigenlijk niet.

In de winkel liggen biologische groenten van het seizoen en van wat het land op dat moment geeft, natuurlijk ook ouderwetse groenten als schorseneren, kapucijners, pastinaken, aardperen etc. Verder in de winkel vindt u andere producten van Sterrenland zoals kruiden, vers en gedroogd, seizoensfruit, (eetbare) bloemen en eieren.

Droogwaren als koffie, thee, wijn, sap, tomatenpuree, mayonaise, olie, azijn, zout, suiker, bouillon, tamari en nog veel meer zijn er ook. Alles wat u nodig hebt om te kunnen genieten van uw biologisch eten.

Het hele jaar geopend op vrijdag van 11.00-17.00 uur

22 december 2023 is de laatste dag dat we open zijn. Elke week leuke aanbiedingen! U bent van harte welkom op de afscheidsreceptie van 15.00u-16.30u

Tijdens winkelopeningstijden kun je dwalen over het terrein op het Sterrenpad, de sfeer proeven en genieten van de natuur. Op het terras ( niet bediend) ben je welkom om een praatje te maken.

Sterrenland heet u van harte welkom! Vanaf 12 januari 2024 elke vrijdag van 10.00u-12.00u welkom op de Tuin voor Ontmoeting en Inspiratie in het Sterrencafé of doe mee aan de terreingroep, tuingroep of activiteitengroep ( zie agenda)