Natuurretraite

Natuurretraite

Op Sterrenland is er gelegenheid om op je eigen wijze een natuurretraite in de prachtige natuur van Sterrenland te doen.

Onthaasten en jezelf terugtrekken in de natuur biedt de kans om stil te worden, jezelf te resetten en weer af te stemmen op je natuurlijke Zijn. Ben je nog wel met de dingen bezig die voor jou echt wezenlijk zijn? Wil of moet je andere keuzes maken? Wat is voedend voor jou en waar loopt je energie van weg? 

In een natuurretraite op Sterrenland ga je een tijd alleen de natuur in, dit kan enkele uren zijn maar ook enkele dagen of nog langer. Het terrein van Morgenland is die tijd voor jou zelf beschikbaar. Je kunt het labyrint, de zitkuil en het bos gebruiken in jouw proces. Je natuur retraite plek is veilig en beschermd en wij zijn je achterwacht.

De natuur geeft je boodschappen en  inzichten die je verder kunnen helpen. 

Een natuur retraite laat je herboren worden zodat je met frisse energie weer verder kan. In heel veel culturen is het terugtrekken in de natuur een bekend gebeuren, de indianen noemden het Vision Quest.

Als je een natuurretraite op Sterrenland wil doen beginnen we met eenĀ  kennismakingsgesprek waarin je het begin maakt met je retraite. Je leert de plek kennen, je gaat nog dieper voelen welke vraag er bij jou speelt en met welke intentie je de retraite wil doen. Hierna wordt een tijdsplanning gemaakt hoe je je retraite vorm gaat geven. Toos begeleidt je daarbij en is als een gids voor jou.

Mocht je meer informatie willen of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek dan graag contact opnemen met Toos Rubbens 0571 273212 of toos.rubbens@sterrenland.com