Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rust en Kompasdag voor ( sensitieve) vrouwen

10 december 2022 10:00 15:30

Soms ben je op zoek naar een plek waar je terug bij jezelf kunt komen. Waar je met rust gelaten wordt door alles van buiten en je eindelijk toekomt aan alles van binnen!
Die plek bieden de Rust & Kompas dagen. Een dag om in contact met jouw gevoel te zijn of dit te versterken, ruimte en richting te vinden in wàt je voelt, en betekenis te ontvangen in jezelf.
Marriët van Elewoud is Holistisch psycholoog en begeleid je deze dag richting ontspanning, rust en stilte.* Ervaar fysieke strekkingen waardoor je dieper ontspant.* Versterk de verbinding met jezelf in rust en stilte.* Met aandacht voor het naar binnen keren, en het voelend aanwezig zijn in jezelf.
Ben jij zo’n gevoelige vrouw die haar gevoel als kompas in haar werk en leven inzet of méér wil inzetten? Of die gewoon behoefte heeft aan rust en ontspanning? En kun je daar wel een omgeving en aanbod bij gebruiken dat daarin ondersteunt en helpt, dat ruimte en veiligheid biedt, waar jouw gevoel er mag zijn? Dan zijn de Rust & Kompas dagen voor jou!
Lees eventueel verder op haar site: https://www.kitaal.nl/
Wees welkom! “