Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Plantspiritdag ( Totumplant en tinctuur maken)

29 april 2023 10:00 15:30

Verlang je ook naar echte verbinding waar je van binnen heel gelukkig wordt? Niet een tijdelijk geluksgevoel, maar een stabiele rijke en liefdevol gevoel van binnen die naar buiten toe uitstraalt.

Dit kan door je te verbinden met plant- en natuurwezens. Als je contact maakt met de natuur op deze levendige manier, maak je contact met het natuurwezen die je zelf van binnen bent!

In verbinding met Plantwezens opent er een veld van heling, daar hoef je niets voor te doen, alleen maar jezelf open te stellen……

Op deze eerste dag van de serie van 3 Plantspirit dagen ga je verbinding maken met jouw eigen Totumplant ( Gidsplant) en maken tinctuur van een kruid die voor jou geneeskrachtig is.

We gaan leren om goed naar de plant te kijken en te openen voor wat het wezen van de plant jou te vertellen heeft????

Deze dag is volledig verzorgd! Inclusief koffie, thee, lekkers en met een heerlijke lunch. Deze volledig verzorgde, helende en verbindende dag kost 75 euro. We beginnen om 10 uur ( Inloop vanaf 9:45) en we eindigen om 15:30.

Je kunt je opgeven voor deze dag door een mail te sturen naar praktijkcura@gmail.com. Maar je mag me natuurlijk ook even bellen op 0633034248. Ik heb er heel veel zin in en kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Groetjes Margreet