Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Plant spirit dag met Bloemen

27 mei 2023 10:00 15:00

Verlang je ook naar echte verbinding waar je van binnen heel gelukkig wordt? Niet een tijdelijk geluksgevoel, maar een stabiele rijke en liefdevol gevoel van binnen die naar buiten toe uitstraalt.

Op zaterdag 27 mei organiseer ik bij Sterrenland de tweede dag van de Plantspiritdagen ( de derde is op zaterdag 24 juni).

Deze dag staat in het teken van bloemen! Al het bloeiende om ons heen en in onszelf! Je maakt verbinding met het plantwezen van een bloeiend kruid of boom en ik leer je hoe je hiervan een bloesemremedie maakt.

Dit is een helend en delicaat proces wat ik altijd weer als magisch ervaar. De dag begint om 10 uur en eindigt om 15 uur. Ik serveer een heerlijke lente lunch en mocht je dieetwensen en/of vragen hebben mail me dan gerust op praktijkcura@gmail.com Of bel me op 0633034248.

Deze dag zal je meer in verbinding brengen met jezelf en je zult je hierdoor vrijer en blijer gaan voelen. Hieronder een review van een deelnemer van de vorige plantspirit dag.

“Wat hadden we een geweldige Plant-Spiritdag. Je bracht ons met een goed begeleide meditatie in contact met onze totemplant. Ik ben zo dankbaar dat ik mijn totemplant heb leren kennen. Ik voel de steun en bekrachtiging sterk in mij. Je gaf precies de ruimte die we met elkaar nodig hadden om de heling van onze totemplant in ons te voelen. Je hebt me geleerd hoe ik van mijn totemplant een tinctuur kan maken en ik zie er naar uit om met de tinctuur nog meer verbinding te maken met de magische werking van deze plant. Heel erg bedankt, volgende keer doe ik weer graag mee met je prachtige cursussen”.

Deze volledig verzorgde, helende en verbindende dag kost 75 euro.

Groetjes Margreet